Wpisy gościnne. Środy są Wasze!

Każdy kto chce, może wystosować do mnie pisemną prośbę z propozycją wpisu gościnnego. Oczywiście zastrzegam sobie prawo do selekcji nadsyłanych zgłoszeń, zgodnie z zasadą wybredna i wredna. Innymi słowy, opublikowany wpis musi wpasować się w koncepcję bloga i gust prowadzącej. A to już nie jest taki pikuś :-)



Mile widziane:


Lekkie i zwiewne historie z przysłowiowym jajem, wiecie jaki styl uprawiam i preferuję

Zdjęcie, szczególnie przy wpisach kulinarnych. Bo jak to, bloger gotujący, nie pstrykający? Ale może to być też Wasz paszczak, logo itp.

Wpisy premierowe, które nie ujrzały jeszcze światła dziennego, a uważacie, iż mój blog jest odpowiedni do ich prezentacji

Wpisy archiwalne, które przeszły bez echa, a Waszym zdaniem warto je przypomnieć ze względu na ich ponadczasowość i unikatowość

Autopromocja Waszych produktów (jeśli jest zgodna z profilem mojego bloga), możecie przemycić w tekście to nad czym aktualnie pracujecie, co spędza Wam sen z powiek, co planujecie wdrożyć, sprzedawać, rozdawać itp.

Wpisy w następujących kategoriach: Bloger je zimne (kulinaria i gotowanie, zdrowe odżywianie), Polak za granicą (życie na emigracji, opowieści z podróży), Poradnik blogera (szeroko rozumiany lifestyle, mile widziane wpisy DIY, a także poradniki blogowania i promocji w social mediach)



Na wszelkie pytania, pomysły lub gotowe wpisy czekam pod adresem bastas@op.pl lub na moim fanpage Owsianka i Kawa


I pamiętajcie! Nie ważna jest forma. Liczy się styl i historia. A resztę się wyklepie.



TOP